...tot llegint filosofia

quadern desordenat de materials

La poma d'or

xavier | 11 Maig, 2008 17:07

Els alumnes de Cultura Clàssica de 4rt d'ESO de l'IES Alcúdia, dirigits (o el que sigui) per Nieves García Gundín, representaran a l'Auditori d'Alcúdia "La poma d'or", adaptació d'un mite clàsic, dia 23 de maig (divendres).

Eris

Evidentment que per philia la recoman amb absolut delit. Neus/Nieves García, amigable i amigada, treballa de forma excel·lent, em consta, dels meus cursos per Alcúdia) el món clàssic amb l'alumnat que té la sort de gaudir-la com a docent. Ens vam poder acompanyar mútuament a Roma, l'abril del 2007, en un viatge didàctic, preparat amb esforç, il·lusió i complicitat. L'amistat és infinita.

De què va l'obra? La sinopsi (extractada): Els déus celebren noces a l'Olim, però s'han oblidat de convidar la deesa Eris (discòrdia). Assabentada, compareix al convit i fent honor al seu nom, deixa un regal... per a la deessa més bella... fet que serà el desencadenant de la guerra de Troia.

Descriptor: García Gundín, Nieves

"JE NE SUIS PAS MARXISTE" (Karl Marx)

xavier | 11 Maig, 2008 16:15

El apunts de Marx (Karl, de nom, i membre de la "Unió estudiantil treverina d'amics de la bauxa"):

MARX: tema

El text que vam llegir i comentar, sobre la religió:

MARX: opi del poble

I els complements que hem fet servir:

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb