...tot llegint filosofia

quadern desordenat de materials

B2AC Absolutament prescindible...

xavier | 26 Març, 2009 21:32

però potser a algú pugui interessar llegir-los, com a anotacions que complementen i fins i tot suggereixen. Després dels dos primers lliuraments (febrer) d'una sèrie de quatre interrogacions sobre textos dels autors, ara els sincronitzats (Descartes i Kant). Originalment apareguts a la revista Cantabou, del Centre de professorat d'Inca.

El maquetatge, com a mínim, és interessant.

Descartes i Kant (Cantabou 27)

B2AC HiaFia: Viure és notar que la sang et corre per les venes

xavier | 26 Març, 2009 21:19

Aquesta és una afirmació de Kant. Un home que sembla desapassionat, segons com. Si voleu, llegiu com era un dia de la vida de Kant. És paradoxal.

Avís: aquest és un material (im?)PRESCINDIBLE. No l'imprimiu.

KANT: Un dia dels seus dies.

B2A (iC?) Kant també va ser menor d'edat

xavier | 26 Març, 2009 13:36

Avui amb b2a (i aviat amb b2c) hem llegit el text de Kant, aquell sobre la Il·lustració. Ja sabeu, tot allò de la majoria d'edat i la minoria d'edat, i dels tutors i les cirurgies estètiques.

Kant, vist d'adalt

Per cert (i per això precipitat) que venia donant-li voltes (volteretas) i pensava que Kant també va ser menor d'esdat, en el seu moment. És a dir, en plata: que llegiu el text de Kant en clau potència, i no en clau crítica (en positiu, no en negatiu), que algunes transposicions que faig els hem de contextualitzar: tot això de la peresa, de la por,... (i hi ha una certa tendència a capgirar la cosa). I ja ho discutirem: però recordau que Kant ens planteja el que podem arribar a ser (no necessàriament el que som). L'assoliment de la majoria d'edat és una tasca inacabable.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb