...tot llegint filosofia

quadern desordenat de materials

Ètica 15/02/2007

xavier | 12 Febrer, 2007 18:50

Encuriosits i encuriosides alumnes,

Com ja us he comentat el dijous no vendré a fer classe perquè tenc reunió de coordinació de selectivitat, però no us n'alegreu tant que sí tenc feina preparada per vosaltres (tot i que heu tengut la infinita paciència d'anar recuperant hores en relació al primer trimestre, i més que en recuperarem, si voleu).

Recordau que hem estat veient Quiero ser como Becham, en relació als papers que ens toquen socialment als al·lots i a les al·lotes i que podeu fer entrar en relació amb la qüestió del feminisme.

http://xavier.balearweb.net/get/quierosercomobeckham.jpg

Jo us recoman que en faceu una fitxa d'anotacions, tal com la teniu amb Te doy mis ojos. Altres pel·lícules que us suggereixo en relació al mateix tema són Billy Elliot o Las mujeres de verdad tienen curvas.

El proper dijous heu de treballar la qüestió de l'ecologisme, que teniu a les pp. 98-101. Teniu tota la sessió per fer-ho, així que aprofitau-la. Com? Us propòs dos textos: un article d'opinió sobre la urgència del canvi de mentalitat en relació a l'ús de les energies, i l'altre sobre l'apagada que hi va haver el passat 1 de febrer. Llegiu-ho tot, senyalau el que no s'entengui o necessiti ser explicat, i després, fent entrar en joc aquella pluja de qüestions plantejades entorn a la pel·lícula "Una veritat incòmoda" que vam veure a l'Auditòrium:

1.- Elaborau un esquema dels arguments fonamentals que exposa Jeremy Rifkin...

2.- Analitzau la informació que s'exposa a la notícia sobre l'apagada i contraposau-la amb el gràfic de la p. 98 del manual....

3.- Rellegiu el DOCUMENT 6 del manual i responeu-ne les dues qüestions.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb